GETTING MY εναλλακτικες θεραπειες TO WORK

Getting My εναλλακτικες θεραπειες To Work

Getting My εναλλακτικες θεραπειες To Work

Blog Article

Τα βότανα (Συνήθως αυτοφυή) συλλέγονται σε συγκεκριμένες ημέρες του χρόνου, ακόμα και ώρα για να έχουν το μέγιστο δυνατό δραστικό αποτέλεσμα.

Ρεφλεξολογία, μια συμπληρωματική αγωγή που συναντάται από την αρχαιότητα σ’ ανατολή και δύση. Γέννημα της ενστικτώδους ανάγκης του ανθρώπου για χαλάρωση, ανακούφιση, ίαση και αυτοθεραπεία.

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ειδικών χειρισμών (ανατάξεων) που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Χειροπράκτης, ανάλογα με την ηλικία, τη φυσική κατάσταση του ασθενούς και το είδος του προβλήματος. Όλες όμως στοχεύουν στη διόρθωση των μηχανικών προβλημάτων και την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης και γενικά του μυοσκελετικού συστήματος.

, με την απόκτηση των σχετικών πτυχίων από την “Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής”, ως και την απόκτηση του τίτλου του Θεραπευτού

Το σώμα έχει την εγγενή ικανότητα να αμύνεται και να επιδιορθώνεται.

Τέλος ας σημειωθεί ότι ο βελονισμός είναι μια εναλλακτική ιατρική θεραπεία που τις ρίζες της έχει στην αρχαία Κίνα όπου σήμερα καθημερινά κατακτά και την δύση.

Ι. Κιουμής: Ο κορωνοϊός σήμερα - Γιατί τα τεστ βγαίνουν αρνητικά

Με μια Ελληνίδα που βίωσε την προσωπική της θεραπεία μέσω της Ρεφλεξολογίας, οραματίστηκε έναν κόσμο καλύτερο μαζί της.

Η τέχνη που εξυμνεί όσο καμία άλλη το μεγαλείο της καλλιέργειας της αρετής της ταπεινότητας. Η τέχνη που μιμείται την ταπεινή διάθεση Του Ιησού να περιποιηθεί τα πόδια των μαθητών Του και να εμπνεύσει την ανθρωπότητα πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε ότι μας γειώνει και μας συνδέει με τη μητέρα Γη και τον Δρόμο μας. Τι ύψιστη μίμηση και μύηση!

Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν.

λ.π. ), ενώ μπορεί να βοηθήσει και τις έγκυες ή τις λεχώνες που αντιμετωπίζουν πόνους λόγω των αλλαγών στο σώμα τους, αλλά και μωρά –ακόμα και νεογέννητα- που αντιμετωπίζουν προβλήματα θηλασμού, ύπνου, κολικών. Επιπλέον, η οστεοπαθητική μπορεί να δώσει διέξοδο σε προβλήματα που μπορεί να προκληθούν λόγω άγχους (π.χ. πόνοι στον αυχένα, στη γνάθο και μουδιάσματα στα άκρα.

Σκοπός της, λοιπόν, είναι να βελτιωθεί η ελαστικότητα των ιστών και κατά συνέπεια των αρθρώσεων, να αποκτήσει το άτομο ευκινησία.

“Κάτι άλλο (που έχει ενδιαφέρον) είναι το πόσος κόσμος θα επισκεφτεί κάποιο οστεοπαθητικό ή χειροπράκτη ως τελευταία λύση, κυρίως λόγω απελπισίας ή αναποτελεσματικότητας άλλων ειδικοτήτων να βοηθήσουν στο πρόβλημα τους.

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως η οστεοπαθητική μπορεί να δράσει συμπληρωματικά με άλλες θεραπείες, more info ενώ για την σωστή εφαρμογή της ο ασθενής μπορεί να χρειαστεί να κάνει διάφορες εξετάσεις, όπως ακτινογραφία ή ακόμα και αξονική.

Report this page